Μετά το φιάσκο στο Κιλκίς

 

Μετά τη χθεσινή ψυχρολουσία που γνώρισε στο Κιλκίς ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Βεργίνα και να αναχωρήσει εσπευσμένα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Αθήνα για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

 

Από νωρίς το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας εφαρμόστηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας όπου η προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη θα υποδεχόταν τον κ. Παππά. Λίγο μετά τις 9 π.μ. ανακοινώθηκε ότι η επίσκεψη ματαιώνεται. Σημειώνεται ότι για το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού στον πολυχώρο Ελιά στην Βέροια.

 

Είναι σίγουρο πως ο Νίκος Παππάς θα θέλει να ξεχάσει τη χθεσινή ημέρα. Μέσα σε λίγες ώρες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών και ύβρεων από πολίτες, επιβεβαιώνοντας το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

 

Χρειάστηκε, μάλιστα, η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για να προστατεύσει τον Νίκο Παππά.

 

Την ψυχρολουσία του κ. Παππά συμπλήρωσε το ευάριθμο ακροατήριο που πήγε στον πολυχώρο «Ελιά» για την εκδήλωση. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση που προηγήθηκε, ζήτημα είναι αν την ομιλία του κ. Παππά παρακολούθησαν πάνω από 45-50 άτομα.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ στην Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθροtora πληρώνεις λογαριασμούς μέσω πρακτορείων ΟΠΑΠ