Αλαλούμ επικρατεί με το περιβόητο ντιμπέιτ στο ΚΙΝΑΛ καθώς οι πέντε από τους έξι υποψηφίους, οι Α. Λοβέρδος, Ν. Ανδρουλάκης, Π. Χρηστίδης, Π. Γερουλάνος και Χ. Καστανίδης έχουν αποστείλει επιστολές στη διοίκηση της ΕΡΤ και ζητούν τον προγραμματισμό δύο ντιμπέιτ στις 22 και 29 Νοεμβρίου στο πρότυπο των αντίστοιχων τηλεμαχιών του 2017 παρά τη διαφωνία του Γιώργου Παπανδρέου.

Ουσιαστικά με τις επιστολές τους οι πέντε υποψήφιοι προσπαθούν να πιέσουν τον πρώην πρωθυπουργό και να τον σύρουν σε τηλεμαχία ωστόσο πετούν το μπαλάκι στην ΕΡΤ καθώς η αρμόδια Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ (ΕΔΕΚΑΠ) για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών δηλώνει αναρμόδια για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ.

Στο μεταξύ η ΕΡΤ ανακοίνωσε τρεις έκτακτες εκπομπές τα επόμενα τρία Σάββατα το μεσημέρι με διαδοχικές συνεντεύξεις από τους υποψήφιους. Αυτό το Σάββατο καλεσμένοι θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χάρης Καστανίδης.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ έχει ως εξής:

«Η ΕΡΤ, παρακολουθώντας από κοντά όλα τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα, καλύπτει την εκλογή νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Οι δημοσιογράφοι Βάλια Πετούρη και Λίδα Μπόλα, σε τρεις έκτακτες εκπομπές στην ΕΡΤ1, τα Σάββατα 13, 20 και 27 Νοεμβρίου, από τις 13:00 ώς τις 14:00, συζητούν με όλους τους υποψηφίους.

Και οι 6 υποψήφιοι παρουσιάζουν τις προτάσεις τους και διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε διαδοχικές συνεντεύξεις.

Αυτό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, στις 13:00, καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χάρης Καστανίδης».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜεγάλες αντιδράσεις κατοίκων περιοχής της Μαγνησίας για τη μη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου
Επόμενο άρθρο«Χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης στους έφηβους ο Αλέξανδρος Μπαρκόφ