Αυλαία για 230 εκδηλώσεις

Το επίσημο έναυσμα της έναρξης των γιορτών στην πόλη της Αθήνας θα δοθεί, απόψε στις 19.00, από το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στην Πλατεία Συντάγματος.

 

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής  Ορχήστρας δήμου Αθηναίων, της Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Αθηνών θα φωταγωγηθεί η πόλη και θα λάμψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει φιλοτεχνήσει ο σπουδαίος σκηνογράφος Μανόλης Παντελιδάκης.

 

Μετά το άναμμα του δέντρου η εορταστική βραδιά θα συνεχιστεί  με την  Πέννυ Μπαλτατζή και την Athens Big Band, αλλά και το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη».

 

Αυτή είναι και η πρώτη από τις συνολικά 230 εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων, στο κέντρο της πόλης, το ανακαινισμένο Ολύμπια της Λυρικής, το δημοτικό θέατρο Καλουτά αλλά και τις γειτονιές.

 

31 Δεκεμβρίου: Αλλαγή χρόνου στο Θησείο με Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Κατερίνα Κούκα, Θέμη Καραμουρατίδη και Χριστίνα Μαξούρη

 

Με φόντο τον ιστορικό βράχο της Ακρόπολης, αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Θησείο με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα φωτίσει τον ουρανό και τις καρδιές μας. Την αυλαία θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων η οποία, με συνοδεία ξυλοπόδαρων και καλλιτεχνών τσίρκο, θα μας μαγέψει με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Παρουσιαστής της γιορτινής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο15,4 εκατ. για αποκατάσταση ζημιών στην Κεντρική Μακεδονία
Επόμενο άρθρο«Zητείται Eλπίς» για την Eλλάκτωρ