Νέα αναβολή έδωσε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για την εκδίκαση της υπόθεσης ενός 78χρονου στην Αγριά, ο οποίος λόγω κτηματικών διαφορών που είχε με μια 78χρονη, φέρεται να την έβρισε και της πέταξε ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου, τραυματίζοντάς την στο κεφάλι,το πρωί της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου στην Αγριά.
Η γυναίκα που πήγε στα Δικαστήρια υποβασταζόμενη και είχε επίδεσμο στο κεφάλι, από το τραύμα, δεν είχε μαζί της χαρτί από τον γιατρό, παρά μόνο έγγραφο από το οποίο προέκυπτε η εισαγωγή της στο Νοσοκομείο και το εξιτήριο που πήρε.
Το Δικαστήριο της ζήτησε έγγραφο που να αναφέρει τις σωματικές βλάβες που υπέστη από το χτύπημα, γυναίκα που συνόδευε την μάρτυρα κατέθεσε ότι θα το παραλάβει την ερχόμενη εβδομάδα και έτσι δόθηκε νέα αναβολή, για να προσκομιστεί η ιατρική βεβαίωση, πριν δικαστεί ο 78χρονος κατηγορούμενος.
Τελικά, η δίκη θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και μέχρι τότε άρθηκαν οι περιοριστικοί όροι, ο κατηγορούμενος να μην πλησιάσει και να μην έρθει σε επικοινωνία με τη γυναίκα που τραυμάτισε και να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου διαβεβαίωσε ότι δεν θα ξαναγίνει επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών, όπως δεν έγινε τόσα χρόνια, καθώς είναι γείτονες και τόνισε ότι επειδή ο 78χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είναι δύσκολο να μετακινείται από την Αγριά, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΗ ρύπανση του αέρα συνδέεται με σχεδόν έξι εκατομμύρια πρόωρους τοκετούς ετησίως στον κόσμο
Επόμενο άρθροΣούπερ μάρκετ – Πού θα φτάσει ο τζίρος – Τι αλλάζει στις online πωλήσεις