Σειρά εκδηλώσεων και εσωτερικών διαδικασιών συνδικαλιστικών οργανώσεων, αναβλήθηκαν λόγω των εξελίξεων και της λήψης σχετικών μέτρων.

Όπως αναφέρουν η ΑΔΕΔΥ, το Κοινωνικό Πολύκεντρο και τα Νομαρχιακά Τμήματα ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας, Μεσσηνίας και Πρέβεζας, «με αίσθημα ευθύνης και εφαρμόζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα οποία προβλέπουν αναστολή συνεδριακών δράσεων για τέσσερις εβδομάδες,αποφάσισαν την αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων με θέμα: «Εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και στο Συνταξιοδοτικό», οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στη Λειβαδιά (15/3/20), στην Καλαμάτα (30/3/20) και στην Πρέβεζα (6/4/20). Η ενίσχυση των προσπαθειών για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και των προσκεκλημένων αποτελούν προτεραιότητα τόσο για την ΑΔΕΔΥ και το Κοινωνικό Πολύκεντρο όσο και για τα αντίστοιχα Νομαρχιακά Τμήματα.

Οι αναβληθείσες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μόλις το επιτρέψουν οι σχετικές εξελίξεις και οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν με νεότερες ανακοινώσεις της ΑΔΕΔΥ και των κατά τόπους Νομαρχιακών Τμημάτων».

H ETE-ΔΕΗ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ: «Με αίσθημα ευθύνης στο κοινωνικό σύνολο και μετά την αύξηση των κρουσμάτων από τον κορωνoϊό (Covid-19) ανά την Ελλάδα, στο πλαίσιο προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ αποφάσισε την αναστολή του Γενικού μας Συμβουλίου (57ο).

Νέα ημερομηνία για διεξαγωγή του Γενικού Συμβουλίου θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα σύμφωνα με τις εξελίξεις».

To EKΘ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι: «προχωράει στην αναστολή όλων των εκδηλώσεων και συσκέψεων που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στους χώρους του για χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων, μέχρι τις 12 Μαρτίου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την αποφυγή μεγάλων συναθροίσεων κοινού, στο πλαίσιο των γενικότερων προληπτικών μέτρων που καλούμαστε να πάρουμε μετά την εμφάνιση του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Από την παρούσα απόφαση εξαιρούνται έκτακτες συνελεύσεις που αφορούν κρίσιμα εργασιακά προβλήματα για την πόλη και τους εργαζόμενους που τυχόν θα προκύψουν».

φωτο αρχείου

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚεκλεισμένων των θυρών το φιλικό Γερμανία-Ιταλία
Επόμενο άρθροΑναβλήθηκαν αγώνες σε Α2 και Γ’ Εθνική