Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, 23:39

Αναβολή για την Παρασκευή 10 Ιουλίου πήρε η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΕΠΣ Πειραιά στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της πρόσφατης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της ομοσπονδίας, οι εκλογές της να διεξαχθούν μέχρι τον Οκτώβριο.

Κατά την άποψη του Ολυμπιακού και της Ένωσης του Πειραιά, η θητεία της διοίκησης Γραμμένου εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και μέχρι τότε δεν μπορούν να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν αναβολή, διότι ο δικηγόρος τους, Δημήτρης Καρπετόπουλος είναι σε 36ωρη καραντίνα για προληπτικούς λόγους, μετά την επιστροφή του από τη Λωζάνη, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας στο CAS.

Η πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου, Αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, αντέδρασε:

«Θα μπορούσε να έρθει ο οποιοσδήποτε. Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους από έναν δικηγόρο. Ήταν γνωστό ότι η εκδίκαση θα γίνει σήμερα. Το ήξερε ο κ. Καρπετόπουλος ότι θα κάνει έλεγχο για τον κορωνοϊό στην επιστροφή, γιατί δεν ζητήσατε άλλη ημερομηνία όταν ορίστηκε η συγκεκριμένη; Ξέρατε ότι δεν θα μπορούσε να έρθει, γνώριζε ότι θα κάνει τεστ. Προφανώς και έχετε περισσότερούς από έναν δικηγόρο».

Η κα. Μπιτζούνη, μάλιστα, άφησε και αιχμές για το νοσοκομείο που επέλεξε να πάει ο Δημήτρης Καρπετόπουλος: «Πήγε στο Metropolitan και έκανε τον έλεγχο. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο, ούτε δημόσιο είναι, ούτε νοσοκομείο καραντίνας είναι, δεν έπρεπε να ελεγχθεί εκεί. Δεν αμφισβητώ ότι πήγε στο νοσοκομείο. Κακώς όμως, πήγε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, είναι ενδεδειγμένο για κορωνοϊό;».

Για να καταλήξει η πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου: «Η προσφυγή θα εκδικαστεί την Παρασκευή στις 15:00, άλλη αναβολή δεν θα δοθεί. Όποιος δεν μπορεί, δεν έρχεται! Ο κ. Καρπετόπουλος να έρθει με μάσκα και θα καθίσει σε απόσταση από το προεδρείο, χωρίς μάσκα δεν θα γίνει δεκτός. Αν το τεστ βγει θετικό, που όλοι ευχόμαστε να μην είναι, τότε να αλλάξετε δικηγόρο. Άποψη μου ότι το αίτημα για αναβολή ήταν παρελκυστικό».

Πηγή: sport-fm.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, 23:42

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕθελοντικός καθαρισμός του βυθού – Ανέλκυση ποδηλάτου θαλάσσης και βάρκας
Επόμενο άρθρο«Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε»