Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 17:57

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Άλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Ο 49χρονος προπονητής, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στον πάγκο της Μπριζ και ετοιμάζεται να την οδηγήσει στην κατάκτηση του βελγικού πρωταθλήματος, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον «Αίαντα» και θα αντικαταστήσει τον Έρικ τεν Χαγκ, που φεύγει από το Αμστερνταμ για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σρόιντερ έχει διατελέσει για περίπου 18 μήνες βοηθός του Τεν Χαγκ (από τον Ιανουάριο του 2018 έως το καλοκαίρι του 2019), ενώ τον ίδιο ρόλο είχε πέρυσι στην Μπαρτσελόνα, στο πλευρό του Ρόναλντ Κούμαν. Ως πρώτος προπονητής, πέραν της Μπριζ, έχει εργαστεί επίσης στην Τβέντε και τη Χοφενχάιμ.

«Το να γίνω πρώτος προπονητής στον Άγιαξ είναι τιμή και μεγάλη ευκαιρία για εμένα, που την αρπάζω και με τα δυο μου χέρια. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια με τον Άγιαξ, με μία ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και με μία καλή ισορροπία μεταξύ έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών» δήλωσε ο Σρόιντερ, προσθέτοντας ότι προς το παρόν θα παραμείνει επικεντρωμένος στη δουλειά του στην Μπριζ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 18:06

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤτΕ: Ο πόλεμος επηρέασε τις προοπτικές για ανάκαμψη
Επόμενο άρθροΛονδίνο: Ο άνθρωπος που πουλούσε τα ακίνητα στους Ρώσους ολιγάρχες – «Δεν μας απασχολούσε το ξέπλυμα χρήματος»