Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με επίκεντρο τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο που αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του».

«Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη».

Η απάντηση της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «λάσπη» κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

«Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη συζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής Α’ Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα» ανέφερε η ΝΔ.

«Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροOλυμπιακός-Ατρόμητος 0-0 (Live)
Επόμενο άρθρο«Πάτησε» κορυφή με ανατροπή ο ασταμάτητος Βόλος, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα