Στα πλαίσια της αναπτυξιακής στρατηγικής του και στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του προϊοντικού του χαρτοφυλακίου στον κλάδο ευρείας διανομής, ο Όμιλος Σαράντη αναλαμβάνει από τον Οκτώβριο του 2018 την διανομή του Wella, σήμα της εταιρείας COTY.

 

H συμφωνία περιλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή του χαρτοφυλακίου της Wella, και συγκεκριμένα των σημάτων Koleston, Wellaflex και New Wave στην ελληνική αγορά ευρείας διανομής.

 

Η Wella, με ιστορία 150 ετών, αποτελεί το No2 παίκτη παγκοσμίως στην κατηγορία των βαφών και styling μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα η Wellaflex αποτελεί το Νο1 brand styling προϊόν.

 

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών είναι μια ακόμα επιβεβαίωση της εδραιωμένης θέσης του Ομίλου Σαράντη στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων και απόδειξη πως το ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων και η επιτυχημένη εμπορική εκτέλεση τον καθιστούν πόλο έλξης και ιδανικό συνεργάτη για πολυεθνικές εταιρείες που επιθυμούν να υποστηρίξουν και να αναπτύξουν την δραστηριότητά τους.

 

Για την ανάληψη της αντιπροσωπείας ο Όμιλος δεν χρειάστηκε να καταβάλει κάποια δαπάνη.

 

Μέσω της εν λόγω συμφωνίας ο Όμιλος Σαράντη εμπλουτίζει περαιτέρω το προιοντικό του χαρτοφυλάκιο στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας παράλληλα περαιτέρω τον κύκλο εργασιών του και την κερδοφορία του στο κανάλι της ευρείας διανομής.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροTι θα «κληρώσει» για το Nτυνάν
Επόμενο άρθρο«Θα διασωθούν οι επιχειρήσεις»