Την πολύ κακή πρώτη του χρονιά στον Αστέρα Τρίπολης «εξαργύρωσε» με την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2022 ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο 29χρονος γκολκίπερ εντάχθηκε στους «Αρκάδες» το καλοκαίρι του 2018 από την Λαμία και κατάφερε να κλείσει την χρονιά με 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο έως τον Ιούνιο του 2022.»

 

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Φορτούνα Ντίλσεντορφ, Πανιώνιο, Ατρόμητο και Λαμία.

 

Η πελοποννησιακή ΠΑΕ, παράλληλα, γνωστοποίησαν σήμερα (13/05) την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 20χρονο γκολκίπερ, Αντώνη Τσιφτσή, έως το καλοκαίρι του 2022.

 

Ο νεαρός είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016 αλλά σε αυτά τα τρία χρόνια έχει παίξει μόλις μια φορά, τη σεζόν 2017/18, όταν αγωνίστηκε εννιά λεπτά στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, αντί του Αθανασιάδη.

 

Στον Αστέρα όμως πιστεύουν στο ταλέντο του και πλέον με την αποχώρηση του Αθανασιάδη από το ρόστερ αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Τσιφτσή έως τον Ιούνιο του 2022.»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟμιλία Τσίπρα στο Αιγάλεω την Τρίτη
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Κουβέλη με Πρέσβη Δανίας-Προώθηση διμερών σχέσεων στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό