Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 18:00

Την εστία του Ατρομήτου θα υπερασπίζεται και τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο 30χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε ως το 2023 το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Περιστερίου, στον οποίο εντάχθηκε το 2020 (κι ενώ είχε αγωνιστεί ξανά ως δανεικός, την περίοδο 2017-18). Συνολικά, έχει καταγράψει 66 συμμετοχές με τους «κυανόλευκους», κρατώντας σε 24 περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του, ενώ έχει αναδειχθεί δύο φορές καλύτερος γκολκίπερ της Super League, την περίοδο 2016-17 με τον Πανιώνιο και τη σεζόν 2017-18 με τον Ατρόμητο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος μετά τη σημερινή εξέλιξη. Ήθελα πολύ να μείνω στον Ατρόμητο, καθώς ολοκληρώνοντας συνολικά τρία χρόνια στη ομάδα, έχω δεθεί σε μεγάλο βαθμό με αυτόν τον σύλλογο, με αυτούς τους ανθρώπους και με τον κόσμο του. Εδώ έχω ζήσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και έχω υπάρξει μέλος σε εξαιρετικές πορείες στο πρωτάθλημα, οπότε στόχος δικός μου και του Ατρόμητου είναι να επαναφέρουμε την ομάδα σε αυτές τις υψηλές θέσεις και να διεκδικούμε απαιτητικούς στόχους με ωραίο ποδόσφαιρο» δήλωσε ο διεθνής (δύο συμμετοχές στην εθνική) τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που έκαναν αυτό το διάστημα για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα και φυσικά τον προπονητή μας, τον Κρις Κόλμαν, που ήθελε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Πραγματικά, η παρουσία του από την προηγούμενη σεζόν μας βοήθησε πολύ και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για την επόμενη χρόνια, αυτή τη φορά από το καλοκαίρι. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα μας, καθώς βαδίζουμε πλέον στα 100 μας χρόνια και ελπίζω μαζί με τους οπαδούς μας να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες και να δούμε τον Ατρόμητο εκεί που τον είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 18:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέες αποκαλύψεις για την περιουσία Τράγκα – Η μαγευτική βίλα στην Κέρκυρα με την ιδιωτική παραλία
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Ρόδου εγκατέστησε νέους οικίσκους ντους και αποδυτηρίων στις παραλίες