Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 18:16

Ο Βλάντισλαβ Οστρούτσκο θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (14/6) ότι ο 36χρονος Ουκρανός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους» και θα παραμείνει στο… λιμάνι και τη νέα σεζόν. Ο Οστρούτσκο εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο στην Handball Premier.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την πειραϊκή ομάδα, ο Οστρούτσκο τονίζει: «Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου, που παραμένω για άλλη μία χρονιά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό. Η χρονιά που πέρασε ήταν καλή για την ομάδα, πετύχαμε τον βασικό μας στόχο, την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Πιστεύω, ότι η νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα, για την κατάκτηση των τίτλων».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Οστρούτσκο έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βλάντισλαβ Οστρούτσκο. Ο Ουκρανός αριστερός ίντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μονοετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 18:17

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκάρ: Δείτε βίντεο με το επεισόδιο με τους Έλληνες βουλευτές
Επόμενο άρθροΈως τα 19 του δεν δικαιούται να αποποιηθεί ο (πρώην ανήλικος) κληρονόμος;