Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 16:23

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι και την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ο Μανώλης Σολανάκης, καθώς η «αμφίβια ταξιαρχία» ανανέωσε για τρίτη χρονιά τη συνεργασία της μαζί του.

Ο διεθνής Χανιώτης φουνταριστός αποτελεί βασικό «γρανάζι» στην ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί την πρώτη εκκρεμότητα που έσπευσε να κλείσει η διοίκηση του συλλόγου. Ο πρώην παίκτης των Χανίων, του ΠΑΟΚ, της Βουλιαγμένης και της Στεάουα Βουκουρεστίου εντάχθηκε στην «αμφίβια ταξιαρχία» το καλοκαίρι του 2020 και σε αυτή τη διετία μετράει 61 συμμετοχές και 83 γκολ στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε σημείωσε συνολικά 73 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Αλέξανδρο Γούνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα είμαι ακόμη ένα χρόνο στην οικογένεια του Απόλλωνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τους προπονητές μου για την άψογη συνεργασία μας αυτά τα δύο χρόνια και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου για τη νέα χρονιά. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ με μεθοδική δουλειά, πολλή όρεξη και μεράκι, η ομάδα να χτίσει κάτι ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο τη νέα χρόνια, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη και να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα θέσουμε», δήλωσε ο Σολανάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 16:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ UEFA ανανεώνει το Champions League δίνοντάς του νέα ταυτότητα
Επόμενο άρθροΗ Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Τσουαμενί