Με πρόταγμα τις προγραμματικές τους θέσεις συνεχίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί την προεκλογική εκστρατεία, ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών.

Τη Ζαγορά επισκέπτεται το Σάββατο 29/7 ο πρωθυπουργός, όπου θα επισκεφθεί τον πρότυπο Συνεταιρισμό «ΖΑΓΟΡΙΝ» και θα απευθύνει ομιλία σε αγρότες, ενώ το βράδυ θα μιλήσει στην παραλία του Βόλου.

Την Παρασκευή 28/7 από την Τρίπολη, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το ασφαλιστικό, υπογραμμίζοντας ότι στις 7 Ιουλίου η μάχη είναι ανοιχτή. «Θα την κερδίσουμε γιατί προσερχόμαστε με τα πεπραγμένα και την εντιμότητά μας, και γιατί οι πολίτες ξέρουν ότι αυτή τη φορά ψηφίζουν για τη ζωή τους», επισήμανε, και κατηγόρησε τον κ.Μητσοτάκη και τη ΝΔ ότι προσπαθούν να βυθίσουν τον κόσμο στη λήθη, προσθέτοντας ότι σήμερα η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και προοπτική για την επόμενη μέρα, κι αυτό δεν μπορούν να το προσφέρουν αυτοί που δίχασαν τον λαό.

Συνεχίζει την περιοδεία του σε Μακεδονία και Θράκη ο πρόεδρος της ΝΔ, και το Σάββατο 29/7  θα έχει συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 28/7 από την Καβάλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως το έθνος μας μεγαλουργεί πάντα μόνο όταν είναι ενωμένο και έχει συγκεκριμένους στόχους, τους οποίους υπηρετεί με αποφασιστικότητα και προσήλωση. Νωρίτερα, από τον Έβρο, έθεσε το διακύβευμα των εκλογών, σημειώνοντας ότι το ζητούμενο είναι αν η χώρα θα φύγει μπροστά με ορμή ή αν θα μείνει στην παρακμή, ενώ χαρακτήρισε ψευδείς τις κατηγορίες που του αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό πρόγραμμα του κόμματός του.

Σε Πάτρα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ηγουμενίτσα συνέχισε τις προεκλογικές περιοδείες της η Φώφη Γεννηματά, η οποία κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θέτει εκβιαστικά διλήμματα στον λαό, και επισήμανε πως το ΚΙΝΑΛ είναι το προοδευτικό αντίβαρο στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης ΝΔ.

Ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αποτρέπει αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικεί ανακούφιση για τον λαό και να αναπτύσσει τους λαϊκούς αγώνες, ανέφερε μιλώντας την Παρασκευή 28/7 στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠάρκο Γουδή: Προτάσεις των κατοίκων για το μετεκλογικό τοπίο
Επόμενο άρθροΓενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Οδηγίες για τον κίνδυνο πυρκαγιών