Η διοίκηση της Ιπποδρομίες ΑΕ παρουσίασε τον σχεδιασμό για τη συνολική ανάπτυξη του ιπποδρομιακού προϊόντος.

 

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε η επανέναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών στις 5 Μαΐου 2019, καθώς και η καθιέρωση της Κυριακής, ως ημέρας διεξαγωγής των ιπποδρομιακών συγκεντρώσεων.

 

Σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα, τα μέλη της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος και εκπρόσωποι φορέων έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

 

Το σχέδιο επανεκκίνησης των ελληνικών ιπποδρομιών, βασίζεται σε τρεις στρατηγικούς πυλώνες: την ανάπτυξη ενός βιώσιμου ελληνικού ιπποδρομιακού κλάδου, τη δημιουργία ενός ελκυστικού στοιχηματικού προϊόντος, καθώς και την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στους επισκέπτες του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο. Πρόκειται για έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό ο οποίος επιδιώκει να θέσει υγιείς και στέρεες βάσεις για τις ελληνικές ιπποδρομίες και την ιπποδρομιακή κοινότητα.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Ντάμιαν Κόουπ, παρουσιάζοντας το όραμα της εταιρείας για τις ελληνικές ιπποδρομίες επεσήμανε: «Το μακροπρόθεσμο όραμά μας είναι να μετατρέψουμε τις ιπποδρομίες σε μια από τις κορυφαίες εμπειρίες ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Ο ΟΠΑΠ παραμένει πλήρως προσηλωμένος στις ιπποδρομίες μέσω σημαντικών επενδύσεων, οι οποίες από το 2016 ξεπερνούν τα 84 εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις προκλήσεις, όπως η μείωση του ιππικού πληθυσμού, η περιορισμένη βάση ιδιοκτητών και παικτών ιπποδρομιακού στοιχήματος, έχουμε μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία να θεμελιώσουμε εκ νέου τον ιπποδρομιακό κλάδο, σε αγαστή συνεργασία με το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας. Η επόμενη μέρα των ιπποδρομιών απαιτεί σκληρή δουλειά, ωστόσο είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων την Τετάρτη
Επόμενο άρθροΔιανομή μερίσματος 0,36 ευρώ ανά μετοχή