Πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις

 

Αναρτήθηκε η εγκύκλιος-διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την επιλογή σπουδαστών/τριών στις Πανελλήνιες για τις Ένοπλες Δυνάμεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

 

Φέτος η υποβολή της αίτησης από τις Πανελλήνιες για τις Ένοπλες Δυνάμεις θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω ειδικής εφαρμογής που βρίσκεται στην τοποθεσία asei-assy.mil.gr, η οποία θα δέχεται αιτήσεις για τις ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ από 02 έως και 20 Μαΐου 2019.

 

Η εγκύκλιος του Υπουργείου συνιστά στους μαθητές να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έγκαιρα, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για τη διόρθωση ή συμπλήρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών, που θα τους ζητήσουν τα εξεταστικά κέντρα.

 

Η προκήρυξη διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών αφορά σε θέσεις Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών ∆οκίµων (ΣΝ∆), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεµικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεµικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜετά το Πάσχα οι ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις
Επόμενο άρθροΔίωξη κατά του πρώην επικεφαλής της VW