Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 21:15

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Τορόντο Ράπτορς, ανακοίνωσαν ότι θα επιτρέψουν στους παίκτες την πρόσβαση στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας από την επόμενη εβδομάδα, κάτω από αυστηρές οδηγίες εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Οι Ράπτορς, οι οποίοι ήταν τρίτοι στη συνολική βαθμολογία όταν το NBA ανέστειλε τον Μάρτιο τη σεζόν 2019-20, γνωστοποίησαν τις προθέσεις τους αμέσως μετά την απόφαση της κυβέρνηση του Οντάριο να μειώσει τα περιοριστικά μέτρα στις επαγγελματικές ομάδες.

«Η ασφάλεια των παικτών, του προσωπικού και της κοινότητάς μας είναι υψίστης σημασίας», ανέφεραν οι Ράπτορς στην ανακοίνωση τους, συνεχίζοντας: «Οι Ράπτορς δεσμεύονται να τηρούν τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία και τις κυβερνητικές οδηγίες που αποσκοπούν στην αποτροπή της εξάπλωσης της COVID-19».

Οι Ράπτορς δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν προπονήσεις με όλο το ρόστερ τους, ενώ οι πρωταθλητές θα επιτρέπουν την είσοδο σε έναν μόνο παίκτη στις εγκαταστάσεις κάθε φορά, όπως και στα αποδυτήρια, στις αίθουσες με τα βάρη και στις ιατρικές εγκαταστάσεις.

Κάθε παίκτης θα ελέγχει τη θερμοκρασία του πριν εισέλθει στην εγκατάσταση, ενώ θα συνοδεύεται στο γήπεδο από έναν προπονητή.

Οι παίκτες θα φορούν μάσκες, εκτός εάν βρίσκονται στο παρκέ, και θα πραγματοποιείται πλήρης καθαρισμός όλων των χώρων και του εξοπλισμού, πριν χρησιμοποιηθούν από άλλο παίκτη.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 21:17

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ απάντηση της Μαρίας Σολωμού για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Πάνο Ιωαννίδη
Επόμενο άρθροΠρόστιμα ύψους 330.000 ευρώ σε ηλεκτρονικές επιχειρήσεις