Μοιράσου το άρθρο:

Με τέσσερις ανοιχτές και μεγάλες σε συμμετοχή συγκεντρώσεις, καθώς και πλήθος επαφών με φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους, ολοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιου Χρήστου Μπουκώρου στα νησιά των Βορείων Σποράδων και συγκεκριμένα, στη Σκιάθο, στη Γλώσσα Σκοπέλου, στη Σκόπελο και στην Αλόννησο, καθώς και στο Νέο Κλήμα.

Στις ομιλίες του ο Χρήστος Μπουκώρος μετέφερε την εκφρασμένη κατ’ επανάληψη πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη να προωθήσει άμεσα την ψήφιση ήδη έτοιμων νομοσχεδίων στην κατεύθυνση της μείωσης των φόρων, της βελτίωσης του επιχειρηματικού κλίματος, της προσέλκυσης νέων επενδύσεων, ώστε να δημιουργηθούν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και να πάψει το θλιβερό φαινόμενο της μετανάστευσης προσοντούχων νέων.

«Σίγουρα μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Με σοβαρότητα, ρεαλισμό και πρόγραμμα. Τα μεγάλα και εύκολα λόγια, τα παραμύθια, τελείωσαν. Πρέπει να επιστρέψουμε στη σύνεση και στη λογική. Το στοίχημα που καλούμαστε όλοι να κερδίσουμε αφορά στο μέλλον της χώρα μας, στους νέους μας», τόνισε ο Χρήστος Μπουκώρος στέλνοντας μήνυμα ενότητας και κοινής προσπάθειας, ώστε να βγει η χώρα μας από την κρίση.

Η περιοδεία του βουλευτή ξεκίνησε το Σάββατο από τη Σκιάθο, όπου μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση. Παρόντες ο εν ενεργεία δήμαρχος Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέκος Ευσταθίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες και πλήθος κατοίκων.

Στην Αλόννησο

Το πρωί της Κυριακής, ο Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε τη Γλώσσα Σκοπέλου, όπου μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής, συναντήθηκε με κατοίκους του Νέου Κλήματος.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε συμμετοχή ήταν και η ανοιχτή συγκέντρωση του Χρήστου Μπουκώρου το βράδυ της Κυριακής στη Σκόπελο. Το «παρών» έδωσαν ο νυν δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και δεκάδες κάτοικοι.

Τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγ. Πνεύματος, πραγματοποίησε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην Αλόννησο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αντίστοιχη συγκέντρωση υποψηφίου βουλευτή έχει πολλά χρόνια να πραγματοποιηθεί στο νησί.

Στις ανοιχτές συγκεντρώσεις, αλλά και σε πλήθος επαφών κατά τόπους, κυριάρχησαν θέματα που απασχολούν τα νησιά, ενώ έμφαση δόθηκε σε αναπτυξιακές δυνατότητες και σε ποιες παρεμβάσεις μπορούν άμεσα να προωθηθούν.

Στη Γλώσσα Σκοπέλου

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔε δεσμεύτηκε για την αλλαγή της απόφασης ωστόσο θα επανεξετάσει το θέμα της συρρίκνωσης του Μουσικού
Επόμενο άρθροΣυνεχίζει τις περιοδείες της η Μαρίνα Χρυσοβελώνη