Στο  11ο Navigator Forum Advisory Board Meeting  το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 προσκεκλημένη ήταν η Agnes Budzyn, Young Global Leader του World Economic Forum & μέλος του Δ.Σ. του Biden Institute. H Agnes Budzyn μεταξύ άλλων είχε εργασθεί σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα όπως η UBS & η Lehman Brothers και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Αναφέρθηκε την στρατηγική του Τζο Μπάιντεν που είναι υποψήφιος πρόεδρος των Η.Π.Α υπογραμμίζοντας πως οραματίζεται μια πιο εξωστρεφή πολιτική, η οποία θα χαραχτεί από μια ομάδα νέων ανθρώπων, επικεντρωμένων στην τεχνολογία, το μέλλον, τις προοδευτικές πρακτικές, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη μείωση της ανεργίας. Όπως τόνισε η Agnes Budzyn, ο Τζο Μπάιντεν εν αντιθέσει με την παρούσα κυβέρνηση, εκείνος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει εσωστρεφείς και επιθετικές εμπορικές σχέσεις. Πιστεύει στην συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων και όχι στην εμπάθεια για τη δημιουργία περισσότερων.

Αναφορικά με την εμπειρία της στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα όπου είχε σχέσεις τόσο με την δανειοδότηση της Ελλάδας όσο και της Ιρλανδίας, ανέφερε πως η διαφορά ήταν ότι η Ιρλανδία ήταν σε συνεχή συνεργασία και επαφή με την επιχειρηματικότητα, ενώ η Ελλάδα συντηρούσε μια απόσταση από το επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Ειδήσεις σήμερα:

Στα χνάρια του Τραμπ ο Μπολσονάρου – Απειλεί με αποχώρηση από τον ΠΟΥ ενώ ο κορωνοϊός «επελαύνει»

Τραπεζάκια… μέσα από σήμερα σε εστιατόρια και καφέ

Ζάκυνθος: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στις Μαριές- Οι φλόγες απείλησαν το χωριό

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρώτη μαζική έξοδος μετά την καραντίνα-Αυξημένη κίνηση-Απαραίτητη η τήρηση των μέτρων
Επόμενο άρθροΚλειστή η Λ. Ποσειδώνος ως το βράδυ λόγω εγκατάστασης πεζογέφυρας