Η πρώτη αντίδραση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας στην δήλωση του πρωθυπουργού ήρθε από τον αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, ενώ ανακοίνωσε εξέδωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Για την Ελλάδα» στην ΕΡΤ δήλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει από τώρα το αφήγημά του, πώς θα φορτώσει την αρνητική έκθεση των ευρωπαίων στην πλάτη της ΝΔ. Γιατί η αρνητική έκθεση ήταν γνωστή σε όλους ότι θα ερχόταν διότι μετά τις ευρωεκλογές η Ευρώπη δεν έχει λόγο να το παίζει φιλική με τον Τσίπρα, έχουν λήξει και τα δικά τους εσωτερικά θέματα».

Με νέα δήλωση της η Φώφη Γεννηματά κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι.Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά. Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια», τονίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Μετά από τέσσερα χρόνια πιστής εφαρμογής όλων των κατευθύνσεων της Κομισιόν, οι σημερινές στημένες κόντρες μαζί της δεν μπορούν να κρύψουν ότι το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης που θα προκύψει την 7η Ιουλίου, θα είναι η κατά γράμμα υλοποίηση όλων των αντιλαϊκών μνημονιακών και μεταμνημονιακών δεσμεύσεων, που μία – μία βγαίνουν στην επιφάνεια».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε ο Ναρέας το νέο καινοτόμο υβριδικό έργο της ΔΕΗ
Επόμενο άρθροΟ μέσος ενήλικας καταπίνει και εισπνέει έως 121.000 μικροπλαστικά σωματίδια τον χρόνο