Ο γνωστός τραγουδιστής Αντύπας και ο γιος του, Πρόδρομος, αποκαλύπτουν στην εκπομπή «Ελένη» που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, ότι «γνωρίστηκαν» στην εφηβεία του Πρόδρομου, όταν ο πατέρας αποφάσισε να κάνει διάλειμμα στην καριέρα του.

Ο Προδρόμος αναφέρει ότι ο γάμος των γονιών του, αποτελεί πρότυπο για εκείνον μιας και όπως λέει, ενώ είναι 35 χρόνια μαζί οι δυο τους, ερωτεύονται κάθε μέρα και πιο πολύ.

Ο Αντύπας μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του. «Είμαστε χαζοπαππούς και χαζοθείος. Είναι και τα δυο καλά παιδάκια. Τα εγγόνια μου θα ήθελα να ασχοληθούν με το τραγούδι.

Είναι νωρίς ακόμα, αλλά ίσως ο ένας από τους δυο να έχει ταλέντο», ανέφερε ο Αντύπας.

«Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον πατέρα μου, γιατί δεν υπάρχει. Αυτή τη στιγμή είναι από τους σπουδαιότερους ενεργεία τραγουδιστές και διασκεδαστές.

Ο Αντύπας για εμένα, θα έπρεπε διπλά από το όνομά του να έχει και αυτό της μητέρας μου. Αυτό που με «αγχώνει» είναι να έχω μια οικογένεια σαν αυτή που μεγάλωσα. Οι γονείς μου κάθε μέρα ερωτεύονται και περισσότερο», δήλωσε ο γιος του τραγουδιστή Αντύπα, Πρόδρομος.

Για τη σύζυγό του, ο Αντύπας είπε πως «Η σύζυγός μου ήταν για 35 χρόνια κάθε βράδυ κοντά μου. Ήμουν τυχερός, πήρα καλή γυναίκα. Έλειπα πολύ από το σπίτι μου λόγω δουλειάς, και με στεναχωρούσε αυτό. Ήξερα όμως ότι, άφηνα πίσω μια καλή μαμά».

«Όταν άκουσε το τραγούδι «νταβαντούρι» η μητέρα μου, είπε «αν το βγάλεις φύγε από το σπίτι, δεν είναι τραγούδι αυτό. Ο πατέρας μου μού είπε ότι εφόσον είπε η μητέρα μου ότι δεν είναι καλό, τότε θα έκανε επιτυχία.

Το ίδιο είπε και για το τραγούδι “Πωλείται”», σχολίασε ο Πρόδρομος.

To άρθρο Αντύπας: Έλειπα πολύ από το σπίτι λόγω δουλειάς, ήξερα ότι άφηνα πίσω μια καλή μαμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘετική στον κοροναϊό η Ράνια Σβίγκου
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: «Τον χτυπούσα, όμως όχι του σκοτωμού» – Τι λέει η 90χρονη που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία