Στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αλλά και στις εξελίξεις στον χώρο του ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ θα είναι σημαντικές και είναι στο χέρι της κ. Γεννηματά τον δρόμο που θα ακολουθήσει, τόνισε για να συμπληρώσει ότι εάν ξεπεραστούν σύνδρομα του παρελθόντος.

Οι εθνικές εκλογές θα είναι εκλογές πόλωσης τόνισε ο κ. Μπαλωμενάκης, ο οποίος εκτιμά ότι το αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, μπορεί να αναστραφεί με εντατική ενημέρωση των πολιτών, παραδοχή των λαθών και έμφαση στη μεσαία τάξη. Η αποχή είναι ο μεγάλος αντίπαλος, εκτιμά ο κ. Μπαλωμενάκης, ο οποίος θεωρεί ότι όλα δείχνουν ότι υπάρχουν περιθώρια επανάκαμψης των αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Η Ν.Δ. επιχειρεί να χαμηλώσει τους τόνους και παριστάνει τον «αγαθό γίγαντα». Όμως, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, δεν μπορείς να αποκρύψεις τις πραγματικές σου θέσεις στα εργασιακά, φορολογικά θέματα, τις θέσεις του για την ιδιωτικοποίηση της υγείας και το νέο γύρο περικοπών σε συντάξεις και όχι μόνο, κατέληξε.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Μπαλωμενάκη στην ΕΡΤ Χανίων:

 

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου / Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Βάιος Χειμώνας

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΥποχρεωτική η καταβολή της αποζημίωσης σε απολυμένους μέσω συγκεκριμένων λογαριασμών
Επόμενο άρθρο«Θεματικό Θερινό Σχολείο Θετικών Επιστημών 2019» στη Λέσβο