Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021, 17:14

Στην ανυπομονησία του ίδιου και των συμπαικτών του «να νιώσουμε τον παλμό του κόσμου» αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της β΄ προκριματικής φάσης του Champions League (21/7, 22:00, Mega, Novasports 1HD).

Αναφορικά στην ετοιμότητα του Ολυμπιακού, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» εξήγησε: «Είναι λογικό να μην είμαστε στο 100% αυτή τη στιγμή, αλλά το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και οι προκρίσεις για να φτάσουμε στον τελικό στόχο μας».

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης με την Νέφτσι Μπακού:

Σχετικά με την εμπειρία του από τη διαδικασία και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Η συγκεκριμένη περίοδος για όλους τους παίκτες και τις ομάδες είναι ιδιαίτερη. Παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκουμε ρυθμό και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Το σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές, σίγουρα θα θέλουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας ως γηπεδούχοι και ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση. Έχουμε την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είναι λογικό να μην είμαστε στο 100% αυτή τη στιγμή, αλλά το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και οι προκρίσεις για να φτάσουμε στον τελικό στόχο μας».

Για το θέμα της επιστροφής του κόσμου και για τα όσα ακούγονται μεταγραφικά για τον ίδιο: «Όλα τα παιδιά νιώθουν προσμονή για το παιχνίδι, είναι σημαντικό για εμάς και για τους φιλάθλους που είναι ξανά κοντά μας. Ανυπομονούμε να πατήσουμε το γήπεδο και να νιώσουμε τον παλμό από το ζέσταμα κιόλας. Προσωπικά είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και στο στόχο να φτάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ σημαντικό για όλους. Δε χωράει κάτι άλλο στο μυαλό μου. Η διοίκηση είναι αυτή που γνωρίζει τις απαντήσεις και εκεί θα πρέπει να απευθυνθείτε για το άλλο σκέλος της ερώτησης».

Για τις σερί προκρίσεις δίχως ήττα που έχει ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα καλοκαίρια: «Πιο σημαντικό με την εμπειρία μας είναι να μη σκεφτόμαστε τίποτε άλλο ότι είναι δύο πολύ σημαντικά ματς. Ειδικά με την αλλαγή του εκτός έδρας γκολ. Να τα δούμε ξεχωριστά, σαν δύο ημίχρονα, να έχουμε την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά κι από κει και πέρα έχουμε και τους παίκτες και το πλάνο να κάνουμε πράγματα στην επίθεση και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας».

Για τη Νέφτσι: «Δεν έχω μεγάλη εικόνα, είδα κάποια λεπτά από τα ματς με την Ντιναμό. Είναι σφιχτή ομάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά, προσπαθεί με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντίπαλου. Θα τη δούμε με τον προπονητή και σήμερα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021, 17:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΉπια αντίδραση μετά την «βουτιά» της Δευτέρας
Επόμενο άρθροΔήμος Αχαρνών: Απογευματινό ΚΔΑΠ ΜΕΑ για παιδιά 8-15 ετών (φωτογραφίες)