Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 22:30

Τις καθιερωμένες του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Μάσιμο Καρέρα, παραμονές του αγώνα με τον Άρη (5/7, 19:15, Novasports 2) στη Θεσσαλονίκη. Τόνισε τη σημασία που έχει για την ομάδα του η νίκη, για να μην πάει χαμένη η επιτυχία της Τούμπας και το 2-0 επί του ΠΑΟΚ, που έφερε την ΑΕΚ σε θέση ισχύος ως προς τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

«Είχαμε προετοιμαστεί σωστά για το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ και ξέραμε τις δυσκολίες του. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και μια σημαντική νίκη. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Μας λείπουν ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να έχουμε τη σωστή φυσική και ψυχική κατάσταση για να τα αντιμετωπίσουμε.

Τώρα το αφήνουμε πίσω και βλέπουμε μόνο το επόμενο με τον Άρη. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς και θα χρειαστεί να έχουμε όρεξη και ένταση. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν θα έχει κανένα νόημα» είπε ο Ιταλός προπονητής.

Παράλληλα ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το ενδεχόμενο να «δώσει ανάσες» σε κάποιους από τους παίκτες που αγωνίζονται ασταμάτητα μετά την επανέναρξη: «Στο μυαλό μου έχω μόνο τη νίκη και σε κάθε αγώνα επιλέγω τους παίκτες που θα αγωνιστούν με αυτό το κριτήριο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 22:32

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρώτο κρούσμα κορονοϊού σε τουρίστρια στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΑπατεώνας γιατρός και στο Αίγιο (video)