Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε χθες 53 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον Covid- 19 στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, τέσσερις στη Θάσο και 48 στη Δράμα.

Η πίεση στα Νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας αυξάνεται καθημερινά, όπως και η λίστα των σχολικών τμημάτων, που δεν λειτουργούν. Σε αυτήν, από χθες και μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, προστέθηκαν τμήματα του 1ο Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης και του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Θάσου.

Έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ηλικιωμένων του δήμου Καβάλας, δηλώνει το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι». Εφόσον κάποιος χρειαστεί ψώνια, φάρμακα και πληρωμή λογαριασμών αρκεί ένα τηλεφώνημα στο πλησιέστερο ΚΑΠΗ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Νέστου έθεσε σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό ραντεβού. Κάθε πολίτης μπορεί να εισέλθει στην ιστοσελίδα του, όπου εμφανίζεται το εικονίδιο του e-ραντεβού και να συμπληρώσει τη φόρμα αιτήματος. Σε σύντομο χρόνο θα ενημερωθεί, για την ημέρα και ώρα προσέλευσής του στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας προχώρησαν χθες (Τετάρτη) στην απολύμανση των βυθιζόμενων κάδων στην περιοχή του παλιού υδραγωγείου και στην πλατεία Κονσουλίδη, ενώ φρόντισαν και για τον καθαρισμό της πλατείας Καπνεργάτη. Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών στις υπόλοιπες περιοχές του κέντρου, καθώς και στις συνοικίες της πόλης και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπ’ αόριστον αναβολή στη γενική συνέλευση και τις εκλογές της ΟΧΕ
Επόμενο άρθροΜε τέσσερις απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ