Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 20:02

Το μεταγραφικό «παράθυρο» στη Γαλλία όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει κλείσει από την 1η Σεπτεμβρίου, όμως η Ναντ –αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League- εκμεταλλευόμενη το «παραθυράκι» που προσφέρει η γαλλική ομοσπονδία για μία μεταγραφή «τζόκερ» (Γάλλου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται εντός των συνόρων), ήρθε σε συμφωνία με τη Μετς κι έκανε δικό της τον Φαμπιάν Σεντόνζ.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ, υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με τα «καναρίνια» και πήρε τη φανέλα με το «28», ενώ η Ναντ κατέβαλλε 4 εκατ. ευρώ στη Μετς για να τον αποκτήσει. Ο Γάλλος μπακ πάντως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς των ομίλων και θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, μόνο αν προκριθεί η γαλλική ομάδα στις νοκ-άουτ φάσεις.

Την τελευταία τριετία ο Σεντόνζ μέτρησε 91 συμμετοχές με τη Μετς, με απολογισμό 6 γκολ και 4 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Λανς και της Κλερμόν.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 20:04

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση: Τι λένε οι πολίτες για τις κυβερνήσεις συνεργασίας – Πώς διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροMeta και Google προχωρούν σε περικοπές προσωπικού