Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022, 17:08

Το Μαρόκο απέλυσε τον ομοσπονδιακό προπονητή του, Βαχίντ Χαλιλχότζιτς, μόλις τρεις μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η ανακοίνωση της μαροκινής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου βάζει σήμερα τέλος στις πολύμηνες εικασίες για την τύχη του Γαλλο-Βόσνιου προπονητή, ο οποίος έχει πλέον το εκπληκτικό κατόρθωμα να έχει απολυθεί τρεις φορές από εθνικές ομάδες μετά την πρόκρισή τους στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεδομένων των διαφορών και των διαφορετικών οραμάτων μεταξύ της βασιλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Μαρόκου και του ομοσπονδιακού προπονητή, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, για τον καλύτερο τρόπο προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022, τα δύο μέρη αποφάσισαν να χωρίσουν» ανέφερε η ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

Η αποχώρηση του Χαλίλχοτζιτς οφείλεται στη μέτρια εμφάνιση του Μαρόκου στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο, αλλά και στη διαμάχη του με τον «αστέρα» της Τσέλσι, Χακίμ Ζιγέτς.

Ο Χαλίλχοτζιτς απολύθηκε από την Ακτή Ελεφαντοστού το 2010 και από την Ιαπωνία το 2018, μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πήγε την Αλγερία στο Μουντιάλ του 2014.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022, 17:09

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Βραζιλία δεν θέλει να επαναληφθεί ο αγώνας που διακόπηκε με την Αργεντινή
Επόμενο άρθροΟ ΠΑΟΚ πέρασε πρώτος από τις ελληνικές ομάδες στην παγκόσμια κατάταξη