Από την Αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα και τη Μαγνησία ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδος βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους, που υπερβαίνει τους 3,5 τόνους, στο τμήμα του εθνικού δικτύου από τα όρια Ν. Φθιώτιδας – Ν. Μαγνησίας έως τα όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Λάρισας και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ .

Απαγορεύεται η  κυκλοφορία των  οχημάτων και στο παράπλευρο δίκτυο του Αυτοκινητόδρομου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα όρια με το Ν. Φθιώτιδας και μέχρι το Βελεστίνο Μαγνησίας, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων, με στόχο τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας, την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων, καθώς και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων από σήμερα 8.2.2023 (Τετάρτη) και ώρα 08.00’ και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινόμενων και την εξομάλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Διευκρινίζεται ότι η υποχρέωση εφοδιασμού της ανωτέρω κατηγορίας οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, όταν κινούνται στο λοιπό οδικό δίκτυο των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας& Σποράδων, είναι ανεξάρτητη από την κυκλοφορία τους στο ως άνω οδικό δίκτυο.

Προηγούμενο άρθροΑθ. Λιούπης: Προκηρύσσονται έξι νέες μόνιμες θέσεις ιατρών για το Νοσοκομείο Βόλου
Επόμενο άρθροΠρογραμματισμός προσλήψεων στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ σήμερα