«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, βιοποριστικό, στο μεγαλύτερο ποσοστό των μουσικών και των ηθοποιών» τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μουσικοί και οι ηθοποιοί εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης της πανδημίας του κορονοϊού και διευκρίνισε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στον καλλιτεχνικό χώρο, γι’ αυτό και είναι αναγκαία η λήψη μέτρων που θα βοηθήσουν τους καλλιτέχνες.

«Ο μεγάλος κύκλος εργασιών των μουσικών και των ηθοποιών θα δεινοπαθήσουν, και θα πρέπει λογικά κάτι να συμβεί. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ζήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να ισορροπήσουν στον βιοπορισμό για να υπάρξει σε αυτήν τη χώρα πολιτισμός» ανέφερε και πρόσθεσε ότι και στην περίοδο πριν ξεσπάσει η κρίση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα πράγματα για τους καλλιτέχνες δεν ήταν ρόδινα.

«Η προηγούμενη ζωή δεν επέτρεψε στους μουσικούς και στους ηθοποιούς ούτε καν να είναι αξιοπρεπείς στο ασφαλιστικό. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι μας μπήκαμε σε μια διαδικασία και αφού μας δόθηκε η ευκαιρία παίρναμε και μαύρα χρήματα» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης και υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία για τον κλάδο των καλλιτεχνών.

«Πρέπει να συμβεί κάτι. Πρέπει να παλέψουμε» είπε ο καλλιτέχνης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟριστική διακοπή σε Γ΄ Εθνική και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα
Επόμενο άρθροΠαραμένει GM των Νικς ο Σκοτ Πέρι