Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 21:57

Οι ποδοσφαιριστές της Έλτσε, η οποία μετέχει στη Segunda Division (Β΄ κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου), αποφάσισαν να κάνουν απεργία κι έτσι δεν εμφανίστηκαν στην προπόνηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.

Η απόφαση ελήφθη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μείωση του ημερομισθίου και του 30% των συμβολαίων, παρά την επανέναρξη των προπονήσεων.

Με αυτήν την κίνηση, οι παίκτες σκοπεύουν να εκφράσουν τη διαφωνία τους και να ασκήσουν πίεση για να διεκδικήσουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.

Όπως αναφέρει η Marca, αυτό το μέτρο δεν περιλαμβάνει μόνο τους παίκτες της ανδρικής ομάδας, αλλά και το τεχνικό προσωπικό του συλλόγου.

Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα συμβόλαιά τους βρίσκονται στα χέρια της AFE (το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών) αλλά η Ένωση δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με την Πατρίσια Ροντρίγκεθ, τη γενική διευθύντρια του συλλόγου.

Οι παίκτες είπαν ότι ήταν πρόθυμοι να μειώσουν τους μισθούς τους, αλλά όχι στον βαθμό που προτάθηκε από τον σύλλογο. Οι ποδοσφαιριστές διαβεβαιώνουν ότι είναι οι μόνοι που υπήρξαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και τώρα θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 22:05

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘα διαφυλάξουμε την υγεία των τουριστών χρησιμοποιώντας διαγνωστικά τεστ
Επόμενο άρθροΘα περιφρουρήσουμε την υγεία του πληθυσμού και των επισκεπτών