Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας με τους Αγροτικούς της Συλλόγους ένωσε την φωνή της με τα ταξικά σωματεία στην μαζικότερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων από εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές και αγρότες της περιοχής. Η απεργία και η πορεία που ξεκίνησε από την Πλατεία Πανεπιστημίου κυριολεκτικά τράνταξε τους δρόμους του Βόλου, τόσο από τα συνθήματα των εργαζόμενων, όσο και από τις κόρνες από τα δεκάδες αγροτικά αυτοκίνητα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 15 Νοέμβρη που θα γίνει μεγάλο συλλαλητήριο στην Ζαγορά στις 6:00 το απόγευμα. Καλούμε όλους τους φορείς και τους δημότες του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου να συμμετέχουν. Θα συμμετέχουμε στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στα τέλη Νοέμβρη, διεκδικώντας την προστασία του εισοδήματος των μηλοπαραγωγών, καστανοπαραγωγών και αμυγδαλοπαραγωγών.
Διεκδικούμε
Aναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος με ευθύνη της Κυβέρνησης
    Να παραμείνουν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις σε όλα τα προίοντα
Άμεσα μέτρα μείωσης του κόστους παραγωγής. Αφορολόγητο πετρέλαιο όπως το δίνουν στους εφοπλιστές. Πλαφόν 0,07 λεπτά/Kwh στο αγροτικό ρεύμα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας και του προστίμου ρύπων. Φθηνή ενέργεια για τα χωράφια, τους σταύλους, τα σπίτια μας. Επιδότηση των μέσων και εφοδίων και των ζωοτροφών και κατάργηση του ΦΠΑ.
Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν βιώσιμο εισόδημα στους αγρότες και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση
Άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις τώρα. Να αλλάξει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ, να ασφαλίζει και να αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς τις παραγωγές μας.
Παλεύουμε με όλο τον λαό για δημόσια δωρεάν υγεία και συντάξεις αξιοπρέπειας, δωρεάν μόρφωση για τα παιδιά μας και πτυχία για να βρουν δουλειά και όχι διαβατήρια για την ανεργία ή το εξωτερικό.
Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι
Πολλά μας υπόσχονται, μας χτυπάνε φιλικά την πλάτη στις εκλογές, και μετά μας «τσεκουρώνουν». Μην έχετε αυταπάτες ότι θα έρθει κάποιος «σωτήρας» να μας σώσει και μην επιτρέπετε να αποφασίζουν άλλοι για την ζωή σας.
Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου! Με τους αγώνες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Δυναμώνουμε τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους, την Ομοσπονδία του Νομού και την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων (ΠΕΜ).
Θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!
Προηγούμενο άρθροΑγρίνιο: Στο νοσοκομείο 9χρονη μετά από επίθεση σκύλου
Επόμενο άρθροΗ Μίλι Μπόμπι Μπράουν θέλει να υποδυθεί την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – «Δεν έχω πεθάνει» απάντησε η τραγουδίστρια