Eπαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι της Μαγνησίας πήραν μέρος στην απεργία της Τετάρτης κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Νικολάου, επί της οδού Ερμού, στο κέντρο του Βόλου.

Οι επαγγελματίες κατήγγειλαν ότι, επιχειρήσεις και νοικοκυριά βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ οι τζίροι των επαγγελματιών έχουν μειωθεί σημαντικά και οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται με λογαριασμούς να μένουν απλήρωτοι.

apergia 3

Δυσαρεστημένος για τη μικρή συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στην κινητοποίηση, δήλωσε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

apergia 4

Μίλησαν επίσης, εκ μέρους του ΟΕΒΕΜ η Δώρα Καναβιτσά

apergia 6

και εκ μέρους του εμπορικού συλλόγου Βόλου ο πρόεδρος Απόστολος Οντόπουλος

ontopoulos

Εκπρόσωποι συνδικάτων, της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου Βόλου, της ΓΣΕΕ και κομμάτων συμμετείχαν το πρωί της Τετάρτης στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου.

Στους δρόμους του Βόλου βγήκαν επίσης το πρωί, ύστερα από απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πανεπιστημίου, μέλη του ΠΑΜΕ Μαγνησίας, εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων, μέλη του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Βόλου και άλλοι φορείς, καταγγέλοντας την κυβερνητική πολιτική.

Προηγούμενο άρθροΣία Κοσιώνη: Ασχολούμαι καθημερινά με την εμφάνισή μου
Επόμενο άρθροΠέθανε γνωστός Βολιώτης γιατρός