Η Laudamotion, η Νο 1 εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία, ξεκινά από τον φετινό Οκτώβριο να προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη.

 

Παράλληλα, τονίζεται πως η Laudamotion προσφέρει μια ακαταμάχητη τιμή – 19.99 ευρώ (απλή διαδρομή) από την Αθήνα στη Βιέννη.

 

Τα δρομολόγιά μας αποδίδουν, γιατί έχουμε την κατάλληλη προσφορά για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για το ύψος των τιμών. Συγκεκριμένα, με τα νέα μας Leisure routes, είμαι σίγουρος ότι η κίνηση θα αυξηθεί στη νέα απευθείας σύνδεση προς / από τη Βιέννη, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Andreas Gruber.

 

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, “η Βιέννη πρόσφατα ψηφίστηκε ως η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στο χρόνο για να ανακαλύψετε την πόλη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη τέχνη, τον πολιτισμό και τις μαγειρικές απολαύσεις από το φθινόπωρο και το χειμώνα. Επισκεφθείτε τα Ανάκτορα Σενμπρούν, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου, ή μία από τις αμέτρητες εκθέσεις από διεθνείς ή ντόπιους καλλιτέχνες.”

 

Σημειώνεται ότι στον ένα χρόνο ύπαρξης της, η Laudamotion πούλησε περισσότερα από 5,3 εκατομμύρια εισιτήρια καταγράφοντας και ρεκόρ 94% πληροτήτων. Για τη σαιζόν 2019-2020, αναμένεται ότι περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επιβάτες θα ταξιδέψουν με ένα από τα 122 δρομολόγια της εταιρείας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘα είμαι στον β’ γύρο και με τα δύο πόδια
Επόμενο άρθροΠως αμείβεται η 25η Μαρτίου