Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 16:08

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν συνηθίζει να έχει στιγμές έκρηξης στην καριέρα του.

Όπερ σημαίνει ότι η αποβολή του λόγω… κουτουλιάς στον Μόριτζ Βάγκνερ στο τέταρτο λεπτό της δεύτερης περιόδου του αγώνα των Μπακς με τους Ουίζαρντς προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στον «μαγικό κόσμο του ΝΒΑ» και όχι μόνο.

 

Ο περυσινός MVP, μιλώντας μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Ουάσινγκτον, κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, τονίζοντας:

«Ήταν κάτι άσχημο. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Ομως, είμαστε όλοι άνθρωποι. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την σεζόν και στην καριέρα μου για να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το «έχτισαν» αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, κρατήματα, χτυπήματα. Όλα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή. Όπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό. Ηταν λάθος μου».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 16:21

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυάγγελος Μανωλόπουλος: Δεν θα πόνταρα στο ρωσικό εμβόλιο – 20-30% η αποτελεσματικότητά του (audio)
Επόμενο άρθροΥΠΕΞ: Τουλάχιστον παράδοξο, αν όχι αστείο, να υποδεικνύει η Τουρκία στην Ελλάδα την ανάγκη σεβασμού μειονοτικών δικαιωμάτων