Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους όσα περιγράφονται στη δικογραφία για την υπόθεση της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, ενώ σοκάρει η ομολογία της 33χρονης. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα.

Της ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για βιασμό, γενετήσια πράξη, πορνογραφία ανηλίκων και προμήθεια ναρκωτικών, ενώ θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής της και σε άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου κοριτσιού Αλέξης Κούγιας θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.
Ο ίδιος νωρίτερα στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι πρόκειται για κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης με θύματα και άλλους ανήλικους, χαρακτηρίζοντας πολύ δύσκολη την διαδικασία έρευνας που ενδέχεται να διαρκέσει ακόμη και δύο μήνες.

Η δικηγόρος του αδελφού της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου κάλεσε την κοινωνία και ειδικά το περιβάλλον όπου ζει η μικρή να σταθεί στο πλευρό της και να μην τη στιγματίσουν.

Η κα Ανάσογλου ανέφερε ότι αν υπάρξουν και άλλες καταγγελίες για την 33χρονη τότε η αστυνομία θα δώσει τα στοιχεία της και φωτογραφίες της προκειμένου να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρωτοβουλία της Ζέττας Μ. Μακρή για την ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών και υπηρεσιών στον Ν. Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης:Στην πιο κατάλληλη στιγμή η δωρεά πυροσβεστικών από την “Παπαστράτος” (video)