Δεν πήγανε τρεις μαθητές του 4ου Λυκείου Βόλου στην προγραμματισμένη εκπαιδευτική εκδρομή στη Μάλαγα, στην Ισπανία, στα πλαίσια του προγράμματος «Εrasmus» λόγω του κορωνοϊού, αλλά πήγανε οι… καθηγητές τους.

Τρεις Βολιώτες καθηγητές, μαζί και ο διευθυντής του Λυκείου, ζήτησαν άδεια για προσωπικούς λόγους και πήραν την απόφαση να πάνε μόνοι τους στη Μάλαγα. Ο διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Βόλου, κ. Ιωαννίδης, μίλησε σήμερα το πρωί, 9 Μαρτίου, στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ και δήλωσε πως έτσι διασφάλισαν τη συμμετοχή του σχολείου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Είχαμε την προσωπική βούληση να καλύψουμε το κενό που δημιουργήθηκε», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδη, ενώ συνέχισε λέγοντας πως είχανε την εντολή από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Η ματαίωση της εκδρομής εξαιτίας των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊού, θα σήμανε οικονομικό ζήτημα για το σχολείο και έτσι οι καθηγητές αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να ταξιδέψουν εκείνοι στη Μάλαγα, χωρίς τους μαθητές τους.

Ακούστε παρακάτω τι δήλωσε ο διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Βόλου, κ. Ιωαννίδης στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ και στον δημοσιογράφο, Μάκη Θεοδώρου:

Προηγούμενο άρθροΜεγάλες δυσκολίες στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας (video)
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Ισχυρότερο πακέτο μέτρων και από αυτά της Τhomas Cook για τον ελληνικό τουρισμό