Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, 17:07

Παρελθόν από τη θέση του αθλητικου διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Λεονάρντο, ο οποίος απολύθηκε μετά τον χθεσινοβραδινό τελευταίο αγώνα της χρονιάς, σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης και η οποία επιβεβαιώνει την πληροφορία που μετέδωσαν αρκετά ΜΜΕ.

Η αποπομπή του 52χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα το 2019, ήρθε λίγες ώρες μετά την επέκταση έως το 2025 του συμβολαίου του Κιλιάν Μπαπέ, η οποία ανακοινώθηκε πριν τη χθεσινοβραδυνή νίκη 5-0 επί της Μετζ. Μόλις τελείωσαν οι πανηγυρισμοί για το δέκατο πρωτάθλημα Γαλλίας που κατέκτησε η Παρί, αρκετά γαλλικά ΜΜΕ (Prime Video, RMC, France Bleu Paris, Le Parisien και L’Equipe) μετέφεραν την απόφαση των πρωτευουσιάνων να ακολουθήσουν δρόμους… χωριστούς με έναν από τους ανθρώπους-κλειδιά του συλλόγου. Υπό την προεδρία του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, οι Παριζιάνοι, «αναζωογονημένοι» από τη μεσοπρόθεσμη δέσμευση του Εμπαπέ, έχουν αρχίσει σημαντικές κινήσεις για να δώσουν νέα πνοή στο αθλητικό πρότζεκτ τους.

Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία ως αθλητικός διευθυντής για τον Λεονάρντο, ο οποίος κατείχε επίσης στην Παρί το συγκεκριμένο πόστο και το διάστημα 2011-2013. Ο Βραζιλιάνος είχε επίσης φορέσει τη φανέλα της ομάδας από το 1996 έως το 1997. Ο Λεονάρντο έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πειστεί το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσει να ενταχθεί στο δυναμικό της Παρί. Όμως, το μέλλον του… επηρεάστηκε από την απογοητευτική σεζόν της Παρί, η οποία αποκλείστηκε στους «16» του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ, πιθανότερος υποψήφιος να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Παρί είναι ο Πορτογάλος Λουίς Κάμπος, ο οποίος έχει περάσει κυρίως από τη Λιλ και τη Μονακό, όπου συνυπήρξαν με τον Εμπαπέ.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, 17:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπά με βρισιές
Επόμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Σε απομόνωση το ύποπτο κρούσμα – Ποια η κατάστασή του