Προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων θα συνεχίσει να παραμένει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος γιος του ιδρυτή της Folli Follie και κατηγορούμενος, όπως και ο πατέρας του για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο εκδόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών. Με το βούλευμα απορρίπτεται η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, περίπου τρεις βδομάδες μετά την προφυλάκισή του στις αρχές Σεπτεμβρίου, ζητώντας να αποφυλακιστεί με όρους.

Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου με την απόφασή τους υιοθέτησαν την πρόταση της εισαγγελέως Αικ. Τσιρώνη, η οποία είχε ζητήσει την απόρριψη του αιτήματος του κατηγορούμενου.

Ο κ. Κουτσολιούτσος , που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων, προφυλακίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου για τους – κατά την κατηγορία- παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας. Στο αίτημά του για αποφυλάκιση υποστήριζε πως αν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , δεν θα διαπράξει νέα αδικήματα όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς πλέον έχουν δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ενώ έχει αποχωρήσει και από τη Folli Follie που πλέον διοικείται από διορισμένη διοίκηση.

Να σημειωθεί τέλος πως κατηγορούμενος και ο πατέρας του Δημήτρης Κουτσολιούτσος ιδρυτής της Folli Follie, είχαν απολογηθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη στην ανακρίτρια για τα κακουργήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της χειραγώγησης της αγοράς, της εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χονδρέμποροι και σούπερ μάρκετ βρήκαν την ευκαιρία για μπαράζ ανατιμήσεων – Δείτε παραδείγματα

Κοντά σε «εικόνες Ιταλίας» η Θεσσαλονίκη – 50 νέες ΜΕΘ και έλεγχοι για να αντέξει το ΕΣΥ

Περίπου 40.000 ενεργά κρούσματα δείχνουν τα λύματα στην Αττική

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣούπερ μάρκετ: Αλλάζει από Δευτέρα το ωράριο – Θα κλείνουν στις 20:30
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης κακοποίησης 13χρονης σε χωριό της Αν. Μάνης