Ο Ερντογάν προσπαθεί να μας παρασύρει στη δική του ατζέντα. Δεν φοβάται τις κυρώσεις από την Ευρωπαiκή Ένωση ανέφερε στο Πρώτο Πρόγραμμα , στην εκπομπή GPS και στους  Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο ο πρώην υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Εκείνο που θα πρέπει να κάνει η χώρα μας είναι να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις, να περιορίσει μικροθέματα ώστε να γνωρίζει και η απέναντι πλευρά ότι αυτά που λέμε δεν τα λέμε απλώς αλλά και τα εννοούμε,είπε ο κ. Αποστολάκης. Αναφερόμενος στο αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 εναντίον του Ερντογάν, δήλωσε ότι η Ελλάδα είχε κάποιες πληροφορίες για πραξικόπημα στην Τουρκία ενώ για τους 8 στρατιωτικούς που ήρθαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα είπε ότι μας δήλωσαν βλάβη και ότι αρχικά έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με τις τουρκικές αρχές προκειμένου να επιστραφούν οι άνθρωποι πίσω αλλά αυτό στάθηκε αδύνατον διότι στην Τουρκία εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν επικοινωνίες.

Ας μην γίνεται διαστρέβλωση στα όσα είπα, δεν υπήρξε καμία περίπτωση μυστικής διπλωματίας, τόνισε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Τέλος σε ερώτηση αν υπήρχε έτοιμο ελληνικό ελικόπτερο για να παραλάβει τον Τούρκο Πρόεδρο  σε περίπτωση που αυτό κρίνονταν αναγκαίο, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε πως δεν είχε κάποια σχετική πληροφορία.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη πυρκαγιά στο Θεολόγο Φθιώτιδας
Επόμενο άρθροΟ νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ