O Στράτος Αποστολάκης μίλησε στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» με τον Άρη Γάτα μιλά για την εθνική ομάδα, με αφορμή το χθεσινό ματς της εθνικής μας ομάδας με το Κόσοβο.
Μεταξύ άλλων είπε ο Αποστολάκης: «Στα τρία τελευταία ματς, με Αυστρία, Μολδαβία και Κόσοβο κάναμε βήματα πίσω. Είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς αν αυτές οι εμφανίσεις είναι απλά μια κάμψη της εθνικής, ή αρχίζουμε να γυρίζουμε πίσω στις κακές εμφανίσεις της εθνικής μας ομάδας.

Για αυτό είναι ίσως καλύτερα να βγει και να μιλήσει ο ίδιος ο ομοσπονδιακός μας προπονητής και να εξηγήσει γιατί επέλεξε αυτούς τους παίκτες, αν ήταν οι ιδανικοί για αυτό το παιχνίδι, ο λόγος που η εθνική ομάδα παρουσιάζει αυτή την εικόνα, αν έχει άλλα «όπλα» στη διάθεση του για να χρησιμοποιήσει στα επόμενα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό όμως απ΄ όλα είναι να εμφανίσουμε βήματα προόδου στα επόμενα παιχνίδια και όχι απλά να πάμε στο επόμενο γκρουπ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να ανέβουμε γκρουπ δυναμικότητας, αλλά να έχουμε υγεία στην ομάδα, και καλή εικόνα στα επόμενα παιχνίδια.»

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Πάνε ταμείο» οι πρώτοι 42.783 δικαιούχοι
Επόμενο άρθροΕπεισόδια στη συγκέντρωση αναπληρωτών καθηγητών και μαθητών (video)