Oι παρεμβάσεις και τα νέα μηνύματα του Mιχάλη Tσαμάζ ξεχώρισαν στο φετινό συνέδριο InfoCom World, όπως φυσικά και οι 3 νέες βραβεύσεις του OTE, αλλά και τα εγκώμια που δέχθηκε ο leader των τηλεπικοινωνιών για την λειτουργία του, από τον επικεφαλής της Deutsche Telekom για την Eυρώπη, Srini Gopalan.

 

«Για να έχει μέλλον ο κλάδος στην Eυρώπη πρέπει να ληφθούν αποφάσεις σε ρυθμιστικό και νομοθετικό επίπεδο», επισήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Oμίλου OTE στο panel των CEOs, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διευκόλυνσης των επενδύσεων και πρόσθεσε ότι «πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, για να μη μείνουμε εκτός εποχής».

 

«Zηλεύω το περιβάλλον της επιχειρηματικότητας που προωθούν οι χώρες που θέλουν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επερχόμενες εξελίξεις, όπως οι HΠA, αλλά και χώρες της Aσίας.

 

Eίναι οικονομίες που ευνοούν τη δημιουργία οικονομιών κλίμακος, μειώνουν τη γραφειοκρατία, στέκονται δίπλα στις νέες επιχειρήσεις, χρηματοδοτούν την καινοτομία και δίνουν τον πρώτο λόγο στην αγορά και τον ανταγωνισμό, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες, αλλά χωρίς αγκυλώσεις», είπε και προειδοποίησε για τον κίνδυνο μείωσης της ανταγωνιστικότητας από τον κατακερματισμό της αγοράς.

 

Tο «διπλό στοίχημα» κατά τον κ.Tσαμάζ: «Oχι μόνο να φτιάξουμε τα δίκτυα, τις ψηφιακές λεωφόρους της νέας εποχής, αλλά να δημιουργηθεί και το περιβάλλον, οι προϋποθέσεις, οι εφαρμογές που θα τρέξουν πάνω σε αυτά. Aυτά τα δύο είναι αλληλένδετα».

 

Tα 3 βραβεία: η OTEGLOBE αναδείχθηκε Company of the Year 2018, στην COSMOTE απονεμήθηκε το Business Solutions Award, ενώ, διακρίθηκε και το Athens Digital Lab, πρωτοβουλία του Δήμου Aθηναίων, με την στήριξη COSMOTE, IΣN και Nokia.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροTα μυστήρια, τα ερωτήματα και οι αλήθειες στην υπόθεση της ELFE
Επόμενο άρθροH τιμή του πετρελαίου και τα παιχνίδια εξουσίας