Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 21:43

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, δύο εβδομάδες προτού εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», αποτελεί από το απόγευμα της Τρίτης (16/06), ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ, είχε ζητήσει κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να αποχωρήσει νωρίτερα από την, προκειμένου να πάρει μία μικρή άδεια και να ξεκουραστεί, καθότι απ’ την 4η Ιουλίου θα πρέπει να ενταχθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, στον οποίο έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ημερομηνία έναρξης συνεργασίας την 1η Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποδεχθεί το αίτημα του νεαρού αμυντικού, τιμώντας την ιστορία του πατέρα του, Στράτου, στην ομάδα, αλλά και τη δική του παρουσία, καθώς αποτελεί «γέννημα-θρέμμα» της ακαδημίας του «τριφυλλιού».

Ο Αποστολάκης έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης, για να αποχαιρετήσει στους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ και λίγη ώρα αργότερα, η «πράσινη» ΠΑΕ ανέβασε στα social media ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον 21χρονο μπακ, γράφοντας: «Με ένα βαρύ επώνυμο στην πλάτη, ο Κώστας Αποστολάκης εντάχθηκε από παιδί στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Σήμερα ήταν η μέρα του αποχαιρετισμού. Ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 21:46

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαταλήγουν σε ποσοστό 6,5% για τις μειώσεις
Επόμενο άρθρο«Περίπατος» της Γκλάντμπαχ, 3-0 τη Βόλφσμπουργκ