Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020, 18:27

Στην πόρτα της… εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Έρικ Γκαρσία, ο οποίος φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό «στόχο» της Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε την Πέμπτη ότι ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός απέρριψε την πρόταση του αγγλικού συλλόγου για νέο συμβόλαιο.

Ο Ισπανός άσος, ο οποίος γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και αποτελεί «προϊόν» της φημισμένης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, εντάχθηκε το 2017 στο δυναμικό των «σίτιζενς», ενώ την περίοδο 2019-20 έκανε ντεμπούτο στην Premier League, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

«Μας ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτ. Έχει ακόμη ένα χρόνο και, μετά από αυτόν, δεν θέλει να ανανεώσει. Εμείς το θέλουμε, αλλά αυτός δεν θέλει να ανανεώσει, επομένως φαντάζομαι ότι θέλει να παίξει σε άλλα μέρη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο χρόνος του Γκαρσία στο «Έτιχαντ» φαίνεται να τελειώνει, καθώς οι άνθρωποι της Σίτι είναι απίθανο να θέλουν να εξαντλήσει ο παίκτης το συμβόλαιό του και να φύγει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα ως ελεύθερος. Παράλληλα, ισπανικά ΜΜΕ αφήνουν να εννοηθεί ότι η Μπαρτσελόνα ενδέχεται να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020, 18:31

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή της ΠτΔ σε 14 Ευρωπαίους ηγέτες για την Αγία Σοφία
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: “Έκρηξη” των κρουσμάτων – 153 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ