Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, 20:00

Παρελθόν θ΄ αποτελέσει στο τέλος της περιόδου από την Λίβερπουλ, οπότε και ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τους «κόκκινους» ο αθλητικός διευθυντής, Μάικλ Έντουαρντς, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (10/11) ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ.

Ο Τζούλιαν Γουόρντ, νυν βοηθός του Έντουαρντς, θα προαχθεί μετά την αποχώρηση του τελευταίου. «Έχει ήδη ενημερώσει την ηγεσία του κλαμπ για την επιθυμία του να αναζητήσει μία νέα πρόκληση όταν τελειώσει το συμβόλαιό του, επιτρέποντας σε μία προσεκτική και ομαλή μετάβαση να λάβει χώρα» αναφέρει η Λίβερπουλ στην ιστοσελίδα της.

Ο 42χρονος Έντουαρντς έφτασε στο Άνφιλντ το 2011 ως επικεφαλής ανάλυσης, πριν αναλάβει τελικά τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή το 2016. Επί των ημερών του η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League (2018/2019) και τον τίτλο στην Premier League (2019/2020).

«Πάντα σχεδίαζα να περιορίσω τον χρόνο μου στο σύλλογο το πολύ για 10 χρόνια. Μου αρέσει να εργάζομαι εδώ, αλλά είμαι ένας μεγάλος υποστηρικτής των αλλαγών. Νομίζω ότι είναι καλό για το άτομο… και καλό για τον εργοδότη, επίσης» έγραψε ο Έντουαρντς απευθυνόμενος προς τους οπαδούς.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, 20:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛάρισα – Αυτή είναι η 18χρονη που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο
Επόμενο άρθροΓιατί η Goody’s απορροφά Everest, Evercat και Pasteria