Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου δύο άνδρες, φορώντας ιατρικές ποδιές και μάσκες, υπό την απειλή όπλων, άρπαξαν κασετίνα με χρήματα από υπαλλήλους φύλαξης την ώρα εφοδιασμού αυτόματους μηχανήματος συναλλαγής (ΑΤΜ).

Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου. Εκεί προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο για να διαφύγουν. Καθώς ήταν ώρα αιχμής στο νοσοκομείο ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και τους συνέλαβαν. Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι δράστες η μία από τις δύο κασετίνες με τα χρήματα τους έπεσε με αποτέλεσμα τα χρήματα να χρωματιστούν.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του νοσοκομείου οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό. Η ειδική υπηρεσία της Αστυνομίας γνώριζε ότι τα δυο άτομα είχαν σχεδιάσει τη συγκεκριμένη ληστεία. Αστυνομικοί από την Αθήνα παρακολουθούσαν τη δράση των δύο ατόμων.

Πηγή: ΕΡΤ3

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Έμπολα πέρασε στην Ουγκάντα- Πέθανε 5χρονο αγοράκι
Επόμενο άρθροΆφησε υποσχέσεις το POROSEA 2019