Αντιμέτωπος πλέον με επιστροφή στο κελί της φυλακής, ο 47χρονος που φέρεται να βίασε μία 34χρονη κρατώντας την όμηρο για δύο ημέρες στις αρχές Μαΐου στον Κάβο της Κέρκυρας, αρνήθηκε να χειρουργηθεί δηλώνοντας στους ιατρούς του νοσοκομείου Κέρκυρας ότι προτιμά να φύγει από τη ζωή.

Έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο ισχίο και στα άκρα και, αν και δεν κινδυνεύει η ζωή του, αν δεν χειρουργηθεί για την αποκατάσταση των καταγμάτων αυτών, ενδέχεται σύμφωνα με τους ιατρούς του να μείνει παράλυτος για όλη του τη ζωή.

Είχε συλληφθεί μετά από καταδίωξη εδώ και 9 ημέρες, όταν είχε πέσει από γκρεμό στην περιοχή Άγιος Γόρδιος. Τότε, η πυροσβεστική τον είχε απεγκλωβίσει μετά από τρίωρη επιχείρηση και είχε μεταφερθεί με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο, ο 47χρονος δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του. Όμως, η διάθεσή του δείχνει να αλλάζει συνεχώς, ενώ και οι γιατροί προσπαθούν να τον πείσουν για τις απαραίτητες επεμβάσεις. Οι τελικές αποφάσεις τόσο οι δικές του όσο και των δικαστικών λειτουργών που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένεται να ληφθούν στην Αθήνα καθώς στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Το 2010 είχε συλληφθεί για το βιασμό τριών Αγγλίδων τουριστριών στην περιοχή του Κάβου και το 2012 καταδικάστηκε για τις πράξεις του σε 53 χρόνια φυλάκισης, για να αποφυλακιστεί μόλις το 2018 χρησιμοποιώντας τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Πενθήμερη καραντίνα σε “θετικούς” ασυμπτωματικούς»
Επόμενο άρθροΠροπονήθηκε με τους «πράσινους» ο Παπαδόπουλος