Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, 19:33

Αρνητικοί βγήκαν σε τεστ για κορωνοϊό όλοι οι παίκτες της Αναντολού Εφές, όπως ενημέρωσε μέσω Twitter, η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, όταν διεκόπη η διοργάνωση τον περασμένο Μάρτιο.

Στη σχετική ενημέρωση του συλλόγου της Πόλης αναφέρεται πως αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα επίσης για τα μέλη του τεχνικού τιμ, του σταφ και του υπαλληλικού προσωπικού. «Οι παίκτες είναι έτοιμοι για τη συνέχεια της σεζόν», αναφέρει η Αναντολού Εφές, έστω κι αν η απόφαση δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο, Δευτέρα (25/5) σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους των 11 ομάδων που έχουν συμβόλαιο τύπου Α στη διοργάνωση.

Η Εφές πήρε έτσι δημόσια θέση υπέρ της συνέχισης της σεζόν στο παρκέ, την ώρα που η Κωνσταντινούπολη διεκδικεί τη διοργάνωση των υπόλοιπων αγωνιστικών και του f-8 σε περίπτωση που αυτό το format αποφασιστεί τη Δευτέρα. Εξάλλου, η χορηγός της Euroleague, «Turkish Airlines», έχει επικοινωνήσει με τη Euroleague τονίζοντας πως θα στηρίξει οικονομικά το εγχείρημα για ολοκλήρωση της σεζόν, εφόσον η αγωνιστική δράση μέχρι και την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης 2020 λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη.  


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, 19:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝεκρή στα 23 χρόνια της η Γιαπωνέζα Χάνα Κιμούρα
Επόμενο άρθρο«Δεν είστε υποχρεωμένοι να προπονηθείτε»