Οι ιστορίες των αρνητών του κοροναϊού, που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, σοκάρουν.

Ανεμβολίαστοι αρνητές της πανδημίας, παρασυρμένοι από κηρύγματα ανθρώπων που επενδύουν στην άγνοια και τον φόβο, επιμένουν να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους ακόμη και τις στιγμές που αυτή κρέμεται σε μια κλωστή.

Κήρυκες κατά του εμβολίου

Γιατροί – αρνητές συμμετέχουν σε εκπομπές δίνοντας ανήκουστες και έωλες πληροφορίες προς φοβισμένους ή σκληρούς αρνητές του εμβολίου.

«Το RNA του ιού μέσα στον οργανισμό του ανθρώπου γίνεται DNA, κολλάει στο DNA του ανθρώπου στα σπερματοζωάρια και τα ωάρια και το ανθρώπινο DNA γίνεται μια χίμαιρα, ένα τέρας» έλεγε ογκολόγος από την Εύβοια.

Δε διστάζουν να αποκαλούν τους εμβολιασμένους πειραματόζωα.

«Δωρεάν πειράματα κάνουν στα πειραματόζωα τους εμβολιασμένους».

Έσωσαν έγκυο αρνήτρια

Παράλληλα, πληθαίνουν τα περιστατικά των ανεμβολίαστων. Η 42χρονη αρνήτρια Βαλεντίνα είναι νοσηλεύτρια που αρνήθηκε να εμβολιαστεί και βγήκε σε αναστολή.

Στον έβδομο μηνά της εγκυμοσύνης διασωληνώθηκε μιας και η μόλυνση από τον κοροναϊό της δημιούργησε πολλές επιπλοκές.

«Είμαι υγιής, είμαι καλά. Τα παιδιά όλα με πρόσεξαν πάρα πολύ, με το παραπάνω».

Κατέληξε 39χρονη στη ΜΕΘ της Αλεξανδρούπολης

Δυστυχώς, μια 39χρονη από την Ορεστιάδα κατέληξε τα ξημερώματα από επιπλοκές του φονικού ιού στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη.

Είχε εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 6 Νοεμβρίου δίνοντας τον προσωπικό της αγώνα ενάντια στον ιό. Η άτυχη γυναίκα ήταν ανεμβολίαστη, ενώ είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥπουργική Απόφαση – Απαλλάσσονται οι εργοδότες από την υποχρέωση να καταχωρούν στην ΕΡΓΑΝΗ την υπερεργασία – Τι γίνεται με τις υπερωρίες
Επόμενο άρθροΚατέρρευσε στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός, έχασε 88-69 στην έδρα της Εφές