Επιχείρηση ταυτοποίησης στην οδό Μενάνδρου μετά τα αιματηρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθες το μεσημέρι μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών. Στη συμπλοκή μεταξύ τους, με πιστόλια και μαχαίρια, έπεσε νεκρός ένας 23χρονος Αφγανός και τραυματίστηκε σοβαρά ένας ομοεθνής του 25 ετών.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 24 προσαγωγές αλλοδαπών προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητά τους από την αρμόδια Διεύθυνση της Αστυνομίας. Κάποιοι έχουν ταυτοποιηθεί. Από το πρωί στην oδό Μενάνδρου υπήρχε αυξημένη αστυνομική παρουσία. Η επιχείρηση γίνεται σε αναζήτηση πληροφοριών για το τι συνέβη χθες στην οδό Μενάνδρου και για τον εντοπισμό του δράστη και του συνεργού του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για τα χθεσινά επεισόδια στη οδό Μενάνδρου ο  γ.γ. της Ένωσης Αστυνομικών Δυτ. Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη περιοχή είχε «γκετοποιηθεί» και πως οι μετανάστες είναι ελεύθεροι ενώ πρέπει να απελαθούν. Υποστήριξε επίσης ότι υπάρχει ατιμωρησία γιατί πωλούν παράνομα πράγματα, διαπράττουν κλοπές, συλλαμβάνονται και την επόμενη ημέρα είναι και πάλι ελεύθεροι.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δοθεί λύση, είπε ο κ. Κρικέτος. Τάχθηκε υπέρ της αλλαγής του νόμου γιατί διαφορετικά, υποστήριξε, δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. «Καμία αστυνομία στον κόσμο δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αν τα ίδια άτομα συλλαμβάνονται για κλοπές και την επόμενη μέρα αφήνονται ελεύθεροι», είπε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ : Ηλίας Κούκος, Νίκος Κουντούρης

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Εργοτέλης κατέβαλε στο Παγκρήτιο τον Απόλλωνα Λάρισας
Επόμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Προσβλέπουμε σε στήριξη της ΕΤΕπ – Χόγιερ: Το έργο μας θα συνεχιστεί