Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 22:02

Σε δρόμους χωριστούς βαδίζουν η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Μάντσον, καθώς το συγκρότημα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο μέσο. Ο Μάντσον αφίχθη στα δυτικά προάστια της Αθήνας το 2017. Έκτοτε, μέτρησε 66 εμφανίσεις και σημείωσε ένα τέρμα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Madson. Ο Madson αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρόμητου για τρία χρόνια έχοντας 66 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε σήμερα στο Μαζαράκη όπου χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας κάνοντας τις ακόλουθες δηλώσεις: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο, τους προπονητές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας γι’ αυτά τα τρία χρόνια συνεργασίας.

Ο Ατρόμητος αποτελεί για μένα δεύτερη οικογένεια και θα ήθελα να τονίσω πως δέχθηκα τρομερή βοήθεια από την πρώτη μου μέρα στην ομάδα μέχρι και την τελευταία. Ο τεχνικός διευθυντής μου άνοιξε την πόρτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο αγάπησα και εύχομαι μια μέρα να βρεθώ και πάλι εδώ”.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχηθεί στον Madson ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 22:04

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧωρίς καραντίνα οι επισκέπτες από την Ελλάδα στην Μεγάλη Βρετανία
Επόμενο άρθροΠρώτο κρούσμα κορονοϊού σε τουρίστρια στο Ηράκλειο